Kärkölän Kisa-Veikot

Kärkölän Kisa-Veikot on vuonna 1943 perustettu yleisseura, jonka lajivalikoimaan kuuluvat ammunta, ampumahiihto, hiihto, suunnistus sekä yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii talkoojaosto ja kuntourheilun nimissä harrastetaan pesäpalloa ja lentopalloa. 

Seuran toiminnan tavoitteena on tarjota liikunnallisia elämyksiä kaikille niitä haluaville, sekä saavuttaa menestystä kilpaurheilussa.

Ajankohtaista


IlvesCUPin 1. osakilpailun tulokset

12.6.2024
Tämän illan IlvesCUPin osakilpailun tulokset löytyvät täältä.

Seuraavat osakilpailut ovat 26.6. Orimattilassa (ampumajuoksu), 6.8. Hälvälässä (rulla-ampumahiihto), 21.8. Hälvälässä (rulla-ah), 7.9. Orimattilassa (aj), 24.9. Hälvälässä (rulla-ah) sekä 5.10. Hälvälässä (rulla-ah).

Tiistaikisojen 11.6. tulokset

11.6.2024
Kiitos paljon kaikille tiistaikisoihin osallistuneille lapsille ja huoltajille! Tulokset löytyvät täältä.

Seuraavat kisat ovat heti viikon päästä 18.6. ja tällöin lajeina ovat:
T/P 5: juoksu + pituus
T/P 7: juoksu + pallo
T 9-15: juoksu + pituus
P 9-15: juoksu + kuula.

Toivomme, että mahdollisimman moni ilmoittautuisi etukäteen itse kilpailujen alkamisen sujuvoittamiseksi. Ilmoittautumislinkki ensi viikon kisoihin ilmestyy tähän lähipäivinä.

Jatkossa ja nytkin tiistaikisojen tulokset löytyvät tulokset-yleisurheilu - alasivulta eli täältä.

Yleisurheilun tiistaikisat tekevät paluun

6.6.2024
Paljon toivotut tiistaikisat ovat taas täällä! Alla olevasta linkistä voit ilmoittaa lapsesi ennakkoon tiistaina 11.6 järjestettäviin kisoihin. Mikäli ilmoitat useamman lapsen, täytäthän lomakkeen jokaisen kohdalla uudestaan. Myös paikan päällä ilmoittautumisia otetaan vastaan klo 17.45 asti. Osallistuville myös pienet palkinnot luvassa kisan päätyttyä. Toivomme, että saamme teistä huoltajista paikan päällä apua toimitsija tehtäviin! https://forms.gle/6dzEzSYAV59sUdVr8

Ensimmäisissä tiistaikisoissa lajit ovat seuraavat:
T/P 5: juoksu + pallo
T/P 7: juoksu + pituus
T 9-15: juoksu + kuula
P 9-15: juoksu + pituus.

Seuraavat kisat ovat tiistaina 18.6.!

Iltarastikausi käynnistyy torstaina 18.4.

16.4.2024
Alkavan suunnistuskauden ensimmäiset iltarastit järjestetään korttelisuunnistuksena Järvelän sprinttikartalla (1: 4000) torstaina 18.4. klo 17-19 (maastosta on palattava klo 20.30 mennessä). Lähtöpaikkana toimii nykyinen kunnanvirasto, entinen Opintien koulu osoitteessa Opintie 2. Hinnat ovat pysyneet edellisvuodesta ennallaan: alle 18-vuotiaat ilmaiseksi, kertamaksu 7 €, 10 kerran sarjakortti 60 € ja kausimaksu 80 €. Käytössä on Rastilippu-palvelu, josta myös tulokset löytyvät reaaliaikaisena.

Ratavaihtoehtoina on A: 4,3 km, B: 3,2 km sekä C: 2,1 km. B- ja C-radat pysyvät rautatien pohjoispuolella, mutta A-radalla käydään myös Vuokkoharjun alueella. Rautatietä ei saa missään tapauksessa ylittää, vaan on käytettävä alikulkutunnelia! Muu liikenne ja liikennesäännöt on huomioitava suunnistaessa ja karttaan merkittyjä teiden ylityspaikkoja on noudatettava.

Kevätkokous 28.4.2024

15.4.2024
Kärkölän Kisa-Veikkojen kevätkokous sunnuntaina 28.4. klo 18 Kärkölän kunnanvirastolla (entinen Opintien koulu, Opintie 2). Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Kahvitarjoilu.
 

Hippo-suunnistuskoulu alkaa keskiviikkona 8.5.

14.4.2024 
Järjestämme Hippo-suunnistuskoulun neljänä peräkkäisenä keskiviikkona eli 8.5., 15.5., 22.5. ja 29.5. Kärkölän urheilukentältä! Suunnistuskoulu on tarkoitettu 6-12-vuotiaille lapsille, myös vanhemmat lapset ovat tervetulleita. 

Suunnistuskoulussa harjoitellaan suunnistuksen alkeita liikkuen, joten varaattehan päälle säänmukaisen ulkoliikuntaan soveltuvan asun. Suunnistuskoulun vetäjänä toimii Antti Örn.

Ilmoittautuminen tapahtuu linkin https://forms.gle/JBxtenyNj1zzuB7p9 kautta keskiviikkoon 1.5. mennessä. Suunnistuskoulun hinta on 20  €/lapsi tai 30 € jos perheestä osallistuu kaksi tai useampi lapsi. Yksittäisen kerran hinta on 5 euroa.

Hippo-suunnistuskoulun kalenteri:

pvm    kelloaika    aloituspaikka
ke 8.5.   18 –       Urheilukenttä                    Kesto on noin 1 tunti / kerta.
ke 15.5.  18 –       Urheilukenttä
ke 22.5. 18 –       Urheilukenttä
ke 29.5. 18 –       Urheilukenttä

Kärkölän Kisa-Veikot sosiaalisessa mediassa!